Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

Umpaş Seramik, Seranova İsmini Alıp Hedefini Büyüttü

1998 yılından bu yana faaliyet gösteren, Umpaş Seramik, yenilenen yüzü, değişen dinamikleri ve yeni ismi Seranova ile seramik sektöründe adından söz ettiriyor. 15 yıldır sektöründe kendine haklı bir başarı sağlayan Umpaş Seramik, uluslararası ve yerel pazarda yaşanan yoğun rekabetin gereği olarak tepeden tırnağı yenilendi. Seranova yenilenme sürecinde yeni bayilik sistemi ile bayi konseptini de yeniden yapılandırdı. Yenilenen tasarımları ve yeni ürün gruplarıyla da öne çıkan Seranova, tasarımı zirveye taşımayı ve yeni vizyonu doğrultusunda dünya pazarlarında çok daha güçlü bir marka ile boy göstermeyi hedefliyor.

Seranova adıyla devam etme kararı alan Umpaş Seramik değişim sürecinde, sektörün tecrübeli isimlerinden Nilgün Tugaykan`ı Pazarlama Müdürlüğü görevine getirdi. Seranova`nın oluşum sürecinde her noktada  görev üstlenen Tugaykan, teknoloji ve kaliteyi yüksek tasarım anlayışıyla bir araya getirdiklerini ifade ediyor. Sektörde önemli bir atılım gerçekleştirmek üzere yürüttükleri çalışmaların ve vizyon değişiminin ardından Seranova adını aldıklarının altını çizen Pazarlama Müdürü, Seranova`nın seramik sektörüne damgasını vuracağını ve tüketicilerin beğenisini kazanacağına inandıklarını belirtiyor. Seranova ile mevcut pazar paylarını birkaç yıl içinde iki katına çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Nilgün Tugaykan, yenilikçi modern tasarımda iddalı olduklarına değinerek, Seranova ile ayrıca Uşak`ın kültürel ve sanatsal değerlerini sahiplendiklerini, bu değerleri dünyaya açarak sektöre yeni bir boyut getireceklerini de sözlerine ekliyor.

Seranova, 27 Şubat-3 Mart 2013 tarihler, arasında TÜYAP`ta düzenlenecek UNICERA 25. Uluslararası Seramik,Mutfak, Banyo Fuarı`nda yeni ürün gruplarıyla da boy gösterecek. Fuarda, Türkiye ve dünyanın seramik sektörü profesyonelleri ile ziyaretçiler yeni ve yenilikçi Seranova ürünleriyle buluşacak. UNICERA Fuarı`nda sektör profesyonelleri başta olmak üzere katılımcıları Seranova standına davet eden markanın Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan, Seranova ile Türkiye`nin yeni bir seramik markasına sahip olduğunun, dünya çapında ilgi gören Türk seramik ürünlerinin Seranova ileyeni bir ivme kazanacağının altını çiziyor.