Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

“Seravona nın Yıldızları Birarada”

 “Seranova Seramik”  Yetkili Satıcıları ile; 16-17-18 Ocak 2014 tarihlerinde Antalya Rixos Lares Otel de bir araya geldi.  “Seranova nın Yıldızları Birarada” adı altında gerçekleşen organizasyonda bayilere 2014 ün yeni serileri, ürünlerin teknik özellikleri, yurtiçi ve yurtdışı  Pazar koşulları ve pazarlama stratejileri hakkında detaylı bilgiler verildi. Panel görüşmelerde bayilerin talep ve önerileri alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 2014 yılında trend olması beklenen yeni ürünlerin tanıtımı yapılarak Yetkili satıcıların görüşleri alındı.

17 Ocak günü yapılan toplantıya katılan Doç. Dr. Sn. Deniz Gökçe Türkiye ekonomisini  2014 te bekleyen gelişmeler, seramik sektörünün ekonomiye kattığı büyük başarılar ile ilgili sunumunu bayilerle paylaştı. Karşılıklı söyleşi tadında geçen bu sunumdan bayiler oldukça memnun kaldı.

Düzenlenen Gala  gecesinde 2013 Seranova Seramik Yetkili Satıcı 1. Sine ve tüm bölge birincilerine ödülleri verildi. Yetkili satıcılar ödüllerini Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkan, Yurtiçi Satış Müdürü İskender Bozyiğit , Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Saffet Semerci, İhracat Müdürü Mustafa Matben in elinden aldı. Ödül töreninin ardından Ayhan Aşanın sahne aldığı gece coşkulu ve eğlenceli bir şekilde devam etti.