Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

Seranova Zengin Ürün Yelpazesini 2014 UNICERADA Tüketiciyle Buluşturdu.

Umpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper 2014 Unıcera fuarını değerlendirdi.

Bu yıl farklı bir stantla karşıladık misafirlerimizi, seramiğin hayatımızın her alanında var olduğunu ve var olabileceğini yarattığımız mekanlar ile tüketicilerimize anlatmaya çalıştık.
20x60, 25x75, 40x80, 60x60 gibi farklı ebatlarda sınırsız renk ve desen seçenekleriyle dijital baskılı full lappato ve nanoteknoloji uygulanmış 14 adet yeni ürünümüz ile birlikte Seranova ailesine ait  ve birbirinden farklı 40 adet ürünümüzü sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçileriyle buluşturduk. Her zevke ve bütçeye uygun hayal ettikleri mekanları kendileri yaratabilecekleri ürünleri sunuyoruz tüketicilerimize.  Ahşabın doğalığını ve sıcaklığını yansıtan birebir ahşap dokusunu üzerinde taşıyan  hem iç hem dış mekanlarda kullanılabilecek  Oberon, Tarvos, Castle gibi ahşap görünümlü ürünlerimiz, Jupiter, Theodora, Utarit gibi, doğal taş görünümlü seriler ile farklı bir persfektif arayışı olan tüketicilerimize hitap eden  sadece ahşap yada doğal taşın yanı sıra Memphis ve Persid gibi ürünlerde Ahşap ve doğal taş görünümünü harmanlandık. Asimetrik, dağınık çizgilerle, yıldız ve mitoloji esintili mozaik motifleri yansıtan, sadeliği ve düz yüzeyleriyle renklerindeki patlaklık ve canlılıkla ön plana çıkan altın ve platinle zenginleşen   Olimpia, Venüs, Nazar, Elanora , Party gibi dijital serilerimizde bulunmakta. Farklı efektleri ve desenleri bir arada kullanıp trendleri takip eden değil trend yaratan bir marka olmak bu yılda hedefimiz.
Genel olarak fuara katılımdan ve  ziyaretçilerden oldukça memnunuz. Fuar süresince standımızda yerli ve yabancı pek çok misafir ağırladık. Ürünlerimiz gerek fuar ziyaretçileri gerekse diğer firmalardan beklentimizin üzerinde beğeni kazandı. Özellikle yurtdışından gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık ve yurtdışı müşterilerimizle verimli iş bağlantıları gerçekleştirdik. Bununla doğru orantılı olarak ihracatımızı %50 nin üzerine ve yurtiçi pazardaki payımızı da iki katına çıkartmayı hedefliyoruz. 
Özellikle inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe pazarlar, gelişen üretim teknolojilerinin doğru kullanımı ve uluslararası alanda ekonomide kaydedilen gelişmeler dikkate alındığında Unıcera nın, tüm sektör temsilcileri açısından yeni pazarlar yaratma konusunda çok iyi bir fırsat olduğunu ve iyi değerlendirildiğinde tüm seramik sektörüne olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünmekteyiz.