Seranova Seramik | Seramiğin parlayan yıldızı...
Seranova Seramik Carna Seranova Seramik Castle Seranova Seramik Chipping Seranova Seramik Grace Seranova Seramik idole

Seramiğin Yıldızı UNICERA da

Seranova, modern ve yenilikçi ürünlerini bu yıl 26. sı düzenlenen Türk  seramik  sektörünün gurur kaynağı Unıcera da sergiledi.

Seranova yenilikçi yüzüyle Unıcera 2014 te yepyeni bir stantla ürünlerini sergiledi. Seramiğin hayatımızın her alanında kullanılabilirliği anlayışıyla hazırlanan stand, tasarımını destekleyen  yaşayan canlı mekanları ve tüm serileri göstermeye elverişli olarak tasarlanmış estetik ürün panoları ile dikkat çekti.
Fuarda 2014 için tasarlanmış dijital ağırlıklı 14 yeni seri ürün ile birlikte Seranova ailesine ait farklı 40 seri ürün sergilendi. Seranova,   sadece ahşap ve doğal taş görünümlü serilerin  yanı sıra her iki özelliğin harmanından oluşan seriler ile altın ve gümüş efektlerinin kullanıldığı dekorlar ve dijital teknolojiyle üretilmiş serilerilerini tüketicilerin beğenisine sundu. Fuar süresinde tüketicilerden en çok ilgi gören ürün Uşak ın eşsiz motiflerinden esinlenerek tasarlanmış olan Carpet serisi oldu.
Fuarın üçüncü günü Seranova Seramik standını ziyaret eden,  23. Dönem Uşak Milletvekili şu an Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çetin ve eski Kırklareli Valisi şuan Merkez Valisi Cengiz Aydoğdu ya, Umpaş Holding Yönetim Kurulu başkanı H. Hilmi Alper tarafından Seranova Seramik yenilikleri ve ürünleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Seranova, gerek tüketici gerekse sektör profesyonellerinden oldukça fazla ziyaretçiyi standında ağırlarken, ihracat müşterileriyle de verimli iş bağlantıları gerçekleştirdi. Geleneksel bayi yemeği ile yetkili satıcılarını bir araya getiren Seranova fuarı değerlendirme imkanı buldu.

.